Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nina Derwael Ongelijke Leggers : Nina Derwael verlengt wereldtitel op brug met ongelijke ... _ Maar scheldpartijen heb ik nooit meegemaakt, besloot derwael, die onder de franse topcoaches marjorie heuls en yves kieffer twee wereldtitels en twee europese titels aan de brug met ongelijke leggers veroverde.

Nina Derwael Ongelijke Leggers : Nina Derwael verlengt wereldtitel op brug met ongelijke ... _ Maar scheldpartijen heb ik nooit meegemaakt, besloot derwael, die onder de franse topcoaches marjorie heuls en yves kieffer twee wereldtitels en twee europese titels aan de brug met ongelijke leggers veroverde.. Nina derwael scores a massive 15.033 on bars in the team competition of the 2018 stuttgart world cup! Onze landgenote nina derwael pakte op het wereldkampioenschap gymnastiek in stuttgart (duitsland) de gouden medaille op de brug met ongelijke leggers. Olympisch goud is haar ultieme ambitie. De gymnaste, die in maart net als deze krant 18 wordt, schreef vorig jaar al sportgeschiedenis met goud op het ek en brons op het wk. Ze werd er in 2017 en 2018 europees kampioene mee en pakte in 2017 brons op het.

Nina derwael heeft vrijdag goud veroverd op de wereldbekermanche turnen in de qatarese hoofdstad doha. Op de europese spelen in minsk liet nina derwael voor het eerst haar nieuwe, moeilijkere oefening zien aan de brug met ongelijke leggers, het toestel waarop ze wereldkampioene is. Derwael, donderdag nog goed voor een vierde plaats in de allroundfinale, sprokkelde vandaag 14,800 punten en moest daarmee enkel de russische. Voor nina derwael is the sky the limit. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen.

Nina Derwael past voor finale grond op WK turnen in ...
Nina Derwael past voor finale grond op WK turnen in ... from images2.persgroep.net
Derwael, donderdag nog goed voor een vierde plaats in de allroundfinale, sprokkelde vandaag 14,800 punten en moest daarmee enkel de russische. De gymnaste, die in maart net als deze krant 18 wordt, schreef vorig jaar al sportgeschiedenis met goud op het ek en brons op het wk. Onze landgenote nina derwael pakte op het wereldkampioenschap gymnastiek in stuttgart (duitsland) de gouden medaille op de brug met ongelijke leggers. Gymnaste nina derwael heeft op het europees jeugd en olympisch festival in het georgische tbilisi zilver veroverd op de brug met ongelijke leggers. Dat ontkende nina derwael vandaag ten stelligste. Dat leverde een score op van 14.433. Brug met ongelijke leggers, meerkamp landenwedstrijd. Maar één van de strafste prestaties was toch wel die van nina derwael.

Ze veroverde goud tijdens de wereldkampioenschappen turnen 2018 en 2019 op de brug met ongelijke leggers.

Die kreeg ze voor haar oefening op de brug met ongelijke leggers. Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar wereldkampioene in. De triomfen van nina derwael: Derwael begon goed aan de allroundfinale en stond na de eerste rotatie helemaal bovenaan de rangschikking. Haar oefening voerde ze nog niet helemaal uit zoals ze wilde: De eerste ooit voor belgië. Ondanks de concurrentie van grootmachten als china, rusland en de vs, kroonde de limburgse zich tot wereldkampioene turnen op de brug met ongelijke leggers. De negentienjarige truiense haalde het na een fantastische oefening met 15.233 punten, voor de britse rebecca downie (15.000 ptn) en de amerikanse suni lee (14.800 ptn). Belgium is one of the smallest countries to have ever won a medal in wag,. Niemand kon haar van de titel. World championships european championships european games 2016 olympian. De jonge limburgse turnster nina derwael is europees kampioen geworden op de brug met ongelijke leggers. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen.

Gymnaste nina derwael heeft op het europees jeugd en olympisch festival in het georgische tbilisi zilver veroverd op de brug met ongelijke leggers. Artistieke gymnastiek, brug ongelijke leggers. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen. Nina derwael scores a massive 15.033 on bars in the team competition of the 2018 stuttgart world cup! Daarnaast behaalde nina derwael goud op de brug met ongelijke leggers en werd daarmee wederom wereldkampioen!

Drie Belgische medailles op het EK turnen - Andere sporten ...
Drie Belgische medailles op het EK turnen - Andere sporten ... from sportmagazine.knack.be
Maar scheldpartijen heb ik nooit meegemaakt, besloot derwael, die onder de franse topcoaches marjorie heuls en yves kieffer twee wereldtitels en twee europese titels aan de brug met ongelijke leggers veroverde. Niemand kon haar van de titel. Artistieke gymnastiek, brug ongelijke leggers. Nina derwael is europees kampioene aan de brug met ongelijke leggers. De truiense nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd. Nina derwael pakt goud op het europese kampioenschap turnen in glasgow, 5 augustus 2018. Nina derwael heeft vrijdagnamiddag op het wk turnen in qatar een gouden medaille gepakt op de brug met ongelijke leggers. Brug met ongelijke leggers, meerkamp landenwedstrijd.

Dat leverde een score op van 14.433.

Voor nina derwael is the sky the limit. Nina derwael makes history by becoming the first belgian woman to make an event final and win a world championship medal. Op de brug met ongelijke leggers, haar beste nummer, miste ze de finale maar net. Ze werd er in 2017 en 2018 europees kampioene mee en pakte in 2017 brons op het. Dat ontkende nina derwael vandaag ten stelligste. De belgische turntrots schitterde ook op de wereldbekermanche in cottbus aan de brug met ongelijke leggers. Niemand kon haar van de titel. Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar wereldkampioene in. Nina derwael is slechts 17 jaar oud. De truiense nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd. Onze landgenote legde een foutloze oefening af aan de brug met de ongelijke leggers en werd beloond met 14,633 punten, beter dan tijdens de kwalificaties. Nina derwael is regerend europees kampioen aan de brug met ongelijke leggers, en dus zijn de verwachtingen hoog gespannen in canada. Nina derwael is europees kampioene aan de brug met ongelijke leggers.

Voor nina derwael is the sky the limit. Nina derwael en lisa vaelen hebben zaterdag op de wereldbeker turnen in het kroatische osijek goud en zilver veroverd aan de brug met ongelijke leggers. Nina derwael goud op damesbrug en team geplaatst voor tokio. Dat belooft dus eens te meer voor volgend jaar, als ze op jacht gaat naar haar grootste droom: Belgium is one of the smallest countries to have ever won a medal in wag,.

Wereldkampioene na fenomenale oefening! Nina Derwael ...
Wereldkampioene na fenomenale oefening! Nina Derwael ... from images2.persgroep.net
Nina derwael pakt goud op het europese kampioenschap turnen in glasgow, 5 augustus 2018. De jonge limburgse turnster nina derwael is europees kampioen geworden op de brug met ongelijke leggers. Olympisch goud is haar ultieme ambitie. Nina derwael goud op damesbrug en team geplaatst voor tokio. Ze werd er in 2017 en 2018 europees kampioene mee en pakte in 2017 brons op het. Dat leverde een score op van 14.433. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen. De eerste ooit voor belgië.

Maar één van de strafste prestaties was toch wel die van nina derwael.

Die kreeg ze voor haar oefening op de brug met ongelijke leggers. Nina derwael en lisa vaelen hebben zaterdag op de wereldbeker turnen in het kroatische osijek goud en zilver veroverd aan de brug met ongelijke leggers. Maar scheldpartijen heb ik nooit meegemaakt, besloot derwael, die onder de franse topcoaches marjorie heuls en yves kieffer twee wereldtitels en twee europese titels aan de brug met ongelijke leggers veroverde. Een val op de balk kostte haar heel wat punten. Belgium is one of the smallest countries to have ever won a medal in wag,. Nina derwael is donderdag op het wk turnen in de qatarese hoofdstad doha in de finale van de allroundcompetitie net naast het podium gevallen. Dat leverde een score op van 14.433. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen. World championships european championships european games 2016 olympian. De negentienjarige truiense haalde het na een fantastische oefening met 15.233 punten, voor de britse rebecca downie (15.000 ptn) en de amerikanse suni lee (14.800 ptn). Downie en de amerikaanse lee grepen op ruime afstand van derwael het zilver en het brons. This photo was posted by nina derwael, who is a belgian artistic gymnast and the first belgian gymnast to medal at the world championships Dat ontkende nina derwael vandaag ten stelligste.

Niemand kon haar van de titel nina derwael. Ondanks de concurrentie van grootmachten als china, rusland en de vs, kroonde de limburgse zich tot wereldkampioene turnen op de brug met ongelijke leggers.